Tamara Koopman - Vlindervrij

BLOG

Ga mee op reis in mijn zoektocht naar het voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit.

Geïnspireerd door de natuur, muziek, gevoelens, emoties, gesprekken, boeken, films en meer zal ik mijn belevingen vertalen in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Meld je aan en laat je inspireren! 

VAN REP EN ROER NAAR RUST EN RUIMTE

VAN REP EN ROER NAAR RUST EN RUIMTE

..poehee, nu 2 weken na onze emigratie kan ik pas zeggen dat ik wat aan het bekomen ben van 2 maanden in rep en roer te zijn geweest. 

31/08/2017
NOURISHING NIA NIGHT

NOURISHING NIA NIGHT

Wat een prachtige avond hebben we gehad. Het weer was goed. De workshops waren mooi; dank jullie wel, Lotte, Petra, Fanneke, Dhyana en Hester voor jullie energie, tijd en enthousiasme. Het eten was hopelijk lekker en de gezamenlijke dans onder de volle maan was magisch. Alle mooie vrouwen aanwezig: bedankt voor het samen ophangen van de slingers zaterdag. Met een vol hart zal ik vertrekken naar Amerika. <3

11/07/2017
NOURISHING NIA NIGHT MENU

NOURISHING NIA NIGHT MENU

Iedere keer als ik met voeding werk, zoals voor de Nourishing Nia Night van a.s. zaterdag, word ik zo enthousiast. Steeds weer besef ik me dan hoe leuk ik dit vind. Heerlijk creëren! 

06/07/2017
VLINDERVRIJ

VLINDERVRIJ

Het is zover! Mijn website gaat VlinderVrij! Ga snel kijken, dansen, creëren en laat je inspireren!    

04/07/2017
ALLE COLUMNS IN EEN E-BOOK

ALLE COLUMNS IN EEN E-BOOK

Vanaf nu te downloaden op mijn website: de verzameling van mijn bijna 50 columns en 25 recepten voor DeMooiBoxtelKrant, geschreven in de afgelopen 3 jaar.

02/07/2017
FANTASTISCHE BOSBESSENBRAMENTAART - RAW VEGAN

FANTASTISCHE BOSBESSENBRAMENTAART - RAW VEGAN

Wat een zomerse temperaturen dit weekend! Te heet om buiten iets te doen, dan maar heerlijk binnen aan het creëren. Maak vandaag nog deze fruitige frisse zomertaart; ideaal als verkoelend tussendoortje of als dessert. Echt smullen zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers vol mooie nutriënten! EnJOY!

30/05/2017
SOEPELHEID, VRIJHEID EN ELEGANTIE

SOEPELHEID, VRIJHEID EN ELEGANTIE

Kijkend naar onze twee katten, hoe soepel zij bewegen: hoe heerlijk vrij zij rollen over de grond in de zon, hoe zij met gemak springen naar de vlinders in de tuin en hoe gracieus ze lopen met een grote nieuwsgierigheid, maakt me vaak snakken naar het eigen zijn van diezelfde soepelheid, vrijheid en elegantie. Zij zijn echt thuis in hun lichaam. Ze weten van nature wat hun lichaam kan.

30/05/2017