Tamara Koopman - Vlindervrij

13-DELIGE REIS: LEVEN IN EEN LICHAAM @SOULTREE STUDIO

Dans  /  10/07/2020

Een 13-delige reis voor gevoelige vrouwen die JA willen zeggen tegen zichzelf en de wijsheid van hun lichaam. 

 Leven in een Lichaam 

Vanuit het hart begeleid door Tamara Koopman

~~~ 

Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze serie van 13 Playshops van ieder 90 min voor een totaal van € 225,-. 

Het is een serie voor vrouwen, die uit het hoofd naar hun lichaam en hart willen gaan; voor vrouwen die terug willen naar de basis; die de tijd willen nemen om te leren luisteren naar zichzelf en de wijsheid van het lichaam. 

Laat mij je mee nemen op reis.

Gedurende 13 weken zullen we met een kleine groep vrouwen 90 minuten lang onze aandacht vestigen op onszelf, onze adem, onze beweging van binnen naar buiten, onze emoties en onze verlangens. Per week zullen we stilstaan bij en bewegen met een deel van ons lichaam en zullen we deze onderzoeken met behulp van alle tools, die ik in de afgelopen 12 jaar heb mogen ontvangen door mijn trainingen in Nia®, yoga, qigong, Ageless Grace®, natuurlijke voeding en mijn eindeloze interesse in het creëren van een gezond leefklimaat voor lichaam, hoofd en hart. Het doel is om te leren luisteren naar je lichaam, je lichaam te gaan verkennen en vertrouwen, en de eindeloze wijsheid van je lichaam te mogen ontvangen. 

Laat jezelf in deze 13 weken thuis komen in je lichaam. 

In deze moderne tijden vragen vrouwen vaak veel van zichzelf; we geven veel, nemen veel rollen op ons, maar nemen nauwelijks de tijd voor onszelf. Hierdoor komt het geregeld voor dat we ons lichaam, hart en emoties negeren, wat kan leiden tot stress, oververmoeidheid en leven in negativiteit wat tot depressies of een burn out kan leiden. 

Ik wil je uitnodigen voor 13 sessies, die je stil laten staan bij wie je bent en bij de emoties die de boventoon voeren, die je laten luisteren naar jouw behoeften en verlangens, opdat je je mag herinneren wie je bent onder alle lagen die zich door het leven heen gevormd hebben.

~~~

Als je één of meerdere onderstaande vragen met  ‘ja’ kunt beantwoorden, dan ben je niet de enige en is deze workshopserie wellicht iets voor jou: 

 1. Voel jij je vastzitten in je lichaam, in je hoofd, in je emoties, in je leven?
 2. Wil je meer tot leven komen in lichaam en hart?
 3. Wil je meer tijd voor jezelf? 
 4. Wil jij meer tot jezelf komen en jezelf zijn?
 5. Wil jij een hele duidelijke ‘ja’ zeggen tegen je lichaam en jezelf, je grenzen beter kunnen stellen en je verlangens uitdragen?  
 6. Wil je je energie en creativiteit laten stromen?
 7. Wil je meer proactief zijn in je leven in plaats van reactief? 
 8. Wil jij behoren tot een fijne groep vrouwen, waarbinnen je jezelf mag en kunt ontdekken?

In deze workshop mag je het volgende ontvangen:  

 1.  de eindeloze wijsheid van je lichaam
 2.  ruimte, vrijheid en kracht in lichaam, hoofd en hart
 3.  meer stabiliteit, gezondheid en zelfvertrouwen 
 4.  het stromen van creativiteit, energie en zelfliefde
 5.  de geborgenheid en het plezier van een kleine groep vrouwen 
 6.  prachtige muziek uit alle werelddelen 
 7.  een werkboekje dat jou meeneemt op deze reis
 8.  in iedere afsluiting serveer ik thee en een verrassende, voedende traktatie 

~~~

Wat: 13-delige playshopserie ‘Leven in een lichaam’

Waar: SoulTree Studio, Nieuwstraat 49, Liempde 

Wanneer: Kies een dag:

 1. Maandagavond van 18.30 tot 20.00
 2. Dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30
 3. Vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30

We starten op resp. 31 augustus, 1 september en 4 september en met een week vrij tussendoor (herfstvakantie) eindigend op resp. 30 november, 1 december en 4 december.* 

*Het is fijn om deze serie met elkaar in persoon te doen. Maar de situatie omtrent Covid-19 kan er voor zorgen dat de serie niet kan worden gedaan zoals gepland; binnen een periode van 14 weken en in persoon. Mocht de situatie weer zo worden dat maatregelen worden aangescherpt en we niet in elkaars aanwezigheid mogen zijn, zal ik in overeenstemming met de deelnemers de serie online afmaken of opschorten naar een latere datum. Ook kan ik deelnemers via ZOOM mee laten doen vanuit eigen huiskamer.

Kosten: € 225,-

Begeleider: Tamara Koopman, holistische bewegings- en bewustzijnsdocente met een MA in Communicatie- en Informatiewetenschappen 

~~~

Tamara heeft certificeringen in Nia (Black Belt 1st D, NiaNow.com, VS), Yoga (Yin/Restorative/Nidra, Sage Yoga, VS), Qigong (Ling Gui, VS), voeding (Karen Knowler, VK), Ageless Grace (Denise Medved, VS), en een levenslange interesse in het cultiveren en behouden van energie door middel van holistische beweging, bewuste verbinding en natuurlijke voeding. 

Voor meer informatie, vragen en aanmelding, kun je me bereiken per: 

Telefoon: 06-10472913

E-mailadres: soultreestudioliempde@gmail.com

Website: www.tamarakoopman.com

thumbnail