Tamara Koopman - Vlindervrij

ALLE COLUMNS IN EEN E-BOOK

Voeding  /  02/07/2017

Het was even wat werk, maar het mag er zijn: ik heb een e-book gecreëerd ter ere van mijn afscheid bij DeMooiBoxtelKrant met alle 49 columns geschreven in de afgelopen 3 jaar met maar liefst 25 recepten en allerlei foto’s. Deze mooie verzameling is gratis te downloaden en te vinden onder Voeding bij E-books. 

In oktober 2014 startte ik met het schrijven van columns. Dit was net na de geboorte van mijn derde kind en net voor het opnieuw opstarten van mijn onderneming in dans en voor een klein deel in gezonde voeding. Deze drie onderwerpen dans, voeding en het moederschap zijn dan ook grotendeels het onderwerp van mijn columns. 

Nu bijna 3 jaar later stop ik, omdat ik ga emigreren met mijn gezin en de gemeente Boxtel verlaat voor een stad in de Verenigde Staten. Maar niet in mijn hart: Ik ben ontzettend dankbaar voor wat me is toegevallen; ontzettend lieve vriendinnen, een prachtige dansgemeenschap, het mooie dorp Liempde met fijne mensen en vele gezellige activiteiten. Wie weet dat ik in de toekomst nog eens met luchtpost in beeld kom via de krant, maar voor nu zeg ik; dank je wel, lieve lezers, voor jullie aandacht de afgelopen jaren en welkom hier op mijn website, waar ik geïnspireerd door de natuur, muziek, gevoelens, emoties, gesprekken, boeken, films en meer mijn belevingen zal vertalen in nog meer verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

 

thumbnail