Tamara Koopman - Vlindervrij

Dé HANDVEGER EN BLIK 😁

Dans  /  29/09/2017

Zo, hier zit ik weer in dat heerlijke Coffeehouse. Ik heb nog een half uurtje, voordat ik Juno weer ga ophalen.

Het is de laatste dag met goed weer: 25 graden Celsius, dus ik MOEST er even uit met mijn fietsje. Het fietsen voelt echt fijn en bijna vrij, maar met helm op (redelijk verplicht hier) gaat er helaas geen wind door mijn haren, dus voelt het nog niet zo vrij als dat ik had gehoopt. Wat dat betreft kan ik nu al uitkijken naar het fietsen in Nederland met die heerlijke wind door mijn haren. Vrijheid. Ahhhh.

Verder heb ik een aantal Nialessen mogen volgen deze week bij de gemeentelijke sportschool van Michele Beucler en Britta von Tagen. Echt superleuk en fijn! De deelnemers wisten al wie ik was 😬 en ze keken al uit naar mijn lessen. Erg gaaf om te horen 😃. Ik heb me dan gelijk als vrijwilliger aangemeld en al gehoord dat ik binnenkort op introductiegesprek mag. Kan niet wachten om te beginnen met lesgeven en om mijn nieuwe choreografiën uit te proberen. Ik hoop dat ik af en toe mag filmen, zodat jullie een idee krijgen van hoe en wat. Het dansen, de leuke dansgemeenschap hier en het toekomstige lesgeven geeft me een heerlijke boost en laat me vliegen. ✨🦋

Verder wilde ik jullie nog laten weten hoe mijn huidige handveger en blik eruit ziet 😂 Ik heb er zoveel vraag naar gehad, dat ik deze niet achter wil en kan houden. Ik ben er erg blij mee, nog steeds. De grote verschillen tussen dit stel en de voorgangers zijn het materiaal, de grip van de veger en een tweetal haken op het 'blik', waar je de stof of haren van de veger aan af kunt 'vegen'. Gewoon heel erg praktisch. Misschien dat deze bij de Blokker te koop is, maar ik nog niet ben tegengekomen. Timing is everything 😉.

Een heel fijn weekend en see you next time!

Liefs,
Tamara

thumbnail