Tamara Koopman - Vlindervrij

NEW TO NIA®PLAYSHOP

Dans  /  01/02/2020

New To Nia®PlayShop

Op woensdagavond 19 februari van 20.15 tot 21.30 introduceer ik Nia’s fitness en lifestyle practice in een New To Nia®PlayShop, waarbij ik in het eerste deel van de Playshop op een speelse wijze zal ingaan op wat de Nia®Techniek en Nia’s filosofie inhoudt, waarna in het tweede deel op fysieke wijze kan worden ontdekt hoe deze techniek wordt toegepast in een Nia®les en wat Nia met je kan doen.

Wat is Nia®?
Nia is een holistische vorm van dans-, krijgskunsten als t’ai chi en aikido, en mindfulness, dat ieder aspect van je leven, lichaam, hoofd en hart raakt met haar techniek van 52 eenvoudige bewegingen. Nia is gebaseerd op het plezier van bewegen en wordt bij voorkeur blootsvoets gedaan. Nia maakt en/of houdt ons lichaam fit(ter), terwijl het op unieke wijze ook de gevoelens, emoties en gedachten niet ongemoeid laat. Iedere les is een expressie van jouw lichaam, jouw leven, jouw spirit.

Nia moedigt je aan om op eigen wijze te bewegen; in jouw eigen tempo, luisterend naar je lichaam.

Nia nodigt je uit, ongeacht leeftijd, fitheid en lichaamsvorm, om je beter te voelen met behulp van plezier en de beste versie van jezelf te ontdekken en te zijn.

Laten we ons samen beter gaan voelen!

Kom op woensdagavond 19 februari van 20.15 tot 21.30 naar de New To Nia®PlayShop bij SportCentre De Dieze in Den Bosch

Voor iedereen die mijn Nia®lessen al bijwonen, is het unieke kans om meer over het bestaan en de techniek achter Nia te leren. Gun jezelf de verdieping in je Nia®Practice. Je zult met andere ogen naar Nia kijken en met een ander lichaam en gevoel in de Nia®lessen en je leven staan.

***

Of als je op woensdagavond 19 februari niet kunt, kom op dinsdagochtend 11 februari van 11.15 tot 12.30 naar de Nia®Moving to Heal IntroductiePlayshop, waar ik dezelfde principes en techniek van Nia® zal bespreken en we op een eenvoudige en speelse wijze gaan ervaren wat Nia® met je kan doen.

Voor SportCentre De Dieze leden: 5 euro of 350 punten
Niet-leden: 10 euro

Voor meer info over deze Playshop(s) en/of Nia en/of Tamara:
E-mail: tamarakoopman@gmail.com
Whatsapp/Tel: 06-10472913

Website: www.tamarakoopman.com
Meer informatie over Nia: Nianederland.nl en www.nianow.com

thumbnail