Tamara Koopman - Vlindervrij

NIA®MOVING TO HEAL - INTRODUCTIEPLAYSHOP

Dans  /  01/02/2020


Nia®Moving to Heal - IntroductiePlayShop

Op dinsdagochtend 11 februari van 11.15 tot 12.30 geef ik een IntroductiePlayShop Nia®Moving to heal, waarbij ik in het eerste deel van de Playshop op een speelse wijze zal ingaan op wat de Nia®Techniek en haar filosofie inhoudt, waarna in het tweede deel op fysieke wijze kan worden ontdekt hoe deze techniek wordt toegepast in een Nia®Moving to Heal les; dit kan zowel staand als zittend op een stoel. 

Nia®Moving to Heal is voor iedereen die zich beter wil voelen; voor iedereen die aan het genezen is van een fysiek, emotioneel of mentaal trauma. Deze les is daar om jou te helpen in dit proces. Dus of je nu ziek bent, geblesseerd, getraumatiseerd, verdriet wil verwerken, van verslaving wilt herstellen of een ander gezondheidsprobleem hebt, kun je komen bewegen, staand of zittend op een stoel, op inspirerende muziek in een veilige omgeving. Je leert te luisteren naar je lichaam; naar wat je voelt. Nia®Moving to Heal richt zich op (lichaams)bewustwording en het vergroten van dankbaarheid voor je lichaam. 

***

Wat is Nia®?

Nia is een holistische vorm van dans-, krijgskunsten als t’ai chi en aikido, en mindfulness, dat ieder aspect van je leven, lichaam, hoofd en hart raakt met haar techniek van 52 eenvoudige bewegingen. Nia is gebaseerd op het plezier van bewegen en wordt bij voorkeur blootsvoets gedaan. Nia maakt en/of houdt ons lichaam fit(ter), terwijl het op unieke wijze ook de gevoelens, emoties en gedachten niet ongemoeid laat. Iedere les is een expressie van jouw lichaam, jouw leven, jouw spirit.

Nia moedigt je aan om op eigen wijze te bewegen; in jouw eigen tempo, luisterend naar je lichaam. 

Nia nodigt je uit, ongeacht leeftijd, fitheid en lichaamsvorm, om je beter te voelen met behulp van plezier en de beste versie van jezelf te ontdekken en te zijn.

Laten we ons samen beter gaan voelen!

Kom op dinsdagochtend 11 februari van 11.15 tot 12.30 naar de IntroductiePlayShop Nia®Moving to heal. 

Voor iedereen die mijn Nia®lessen al bijwonen, is het erg leuk om meer over het bestaan en de techniek achter Nia te leren. Gun jezelf de verdieping in je Nia®Practice. Je zult met andere ogen naar Nia kijken en met een ander lichaam en gevoel in de Nia®lessen en je leven staan.    

***

Als je op dinsdagochtend 11 februari niet kunt, kom op woensdagavond 19 februari van 20.15 tot 21.30 naar de New To Nia®Playshop, waar Tamara dezelfde principes en techniek van Nia® zal bespreken, waarna we op een eenvoudige en speelse wijze gaan ervaren wat Nia® met je kan doen. 

Kosten:

Voor leden van SportCentre De Dieze: 5 euro of 350 punten, 

Niet-leden: 10 euro 

 

Voor meer info over deze Playshop(s) en/of Nia en/of Tamara: 

E-mail: tamarakoopman@gmail.com

Whatsapp/Tel: 06-10472913

 

thumbnail