Tamara Koopman - Vlindervrij

SOULTREE STUDIO BIEDT LOVEYOURBODYSTREAMS AAN

Dans  /  24/03/2020

Lieve allemaal, 

Vanaf vandaag ga ik vanuit mijn SoulTree Studio Live lessen geven, zogenaamde LoveYourBodyStreams. 

In deze tijd van sociale onthouding moeten we veel inleveren op fysiek vlak: het elkaar kunnen zien, elkaar aankijken in de ogen, een hand om eventjes of langer vast te houden, een schouder om op te huilen, even een aanraking op een arm, rug, been of hoofd, een schouderklopje, elkaar vasthouden, knuffelen. 

Ieder mens, ieder lichaam heeft dit fysieke aspect zo hard nodig; het kunnen geven en ontvangen ervan. Daarom hoop ik om met deze lessen bepaalde aspecten continuïteit te kunnen geven; het elkaar in ieder geval te kunnen zien, te kunnen zwaaien naar elkaar, te praten met elkaar en door middel van de beweging, intentie, aandacht en energie aan jezelf en jouw lichaam te mogen gaan geven wat we nu een ander niet kunnen geven of wat we nu niet van een ander kunnen ontvangen.  

Ik hoop je in deze LoveYourBodyStreams te mogen ontmoeten en samen te bewegen, te dansen, te ademen, jezelf te uiten en je te begeleiden naar het je beter voelen. 

****


Er komen twee versies van LoveYourBodyStreams:
 
1) Reguliere Nialessen van 1 uur via ZOOM

>> Aanmelden: Je mag je hiervoor(, zoals je wellicht gewend bent), aanmelden via mijn online boekingssysteem MomoYoga; via de app of op mijn website

>> Betaling: Deze online lessen zijn nu met 50% korting*! De zijn te betalen via het online boekingssysteem MomoYoga (via de app of mijn website
*Voor mijn bestaande klanten met een strippenkaart heb ik het aantal strippen op de strippenkaarten verdubbeld, zodat je dezelfde prijs betaald als nieuwe klanten. Geldigheidsduur van de strippenkaarten zijn onbepaald. 

>> Gratis proefles: Nodig je vrienden uit, ze kunnen nu via mijn website/MomoYoga een gratis proefles boeken!! 
 
>> Bevestigingsbrief met instructies: Na het aanmelden voor een les krijg je een e-mail met instructies, maar deze instructies staan ook al in de beschrijving van de les zelf op mijn website of in de MomoYoga-app. 

Voorlopig ZOOM-rooster: 
• Dinsdag 20.00-21.00 | Classic Nia*
• Vrijdag 20.00-21.00 | Classic Nia*
• Zondag 9.30-10.30 | Classic Nia*


2) Korte GRATIS lessen via Facebook Live binnen de Facebook Groep ‘SoulTree Studio’. 

Deze Facebook Groep is besloten, maar iedereen kan lid worden. Ik zal mijn bekenden na de Niales van vanavond hiervoor uitnodigen, of je kunt jezelf aanmelden om lid te worden en je kunt natuurlijk je vrienden en familie uitnodigen lid te worden om heerlijk mee te bewegen. 

Ik wil mensen hiermee de gelegenheid geven om gratis kennis te maken met mij en de lessen die ik geef, en om ook de mensen die minder te besteden hebben de kans te geven met mij te bewegen.  

Voorlopig FACEBOOK LIVE-rooster:  
• Woensdag 8.00-8.30 | Qigong* 
• Donderdag 8.00-8.30 | Nia - Moving to Heal*
• Maandag 8.00-8.30 | Classic Nia*
• Maandag 20.00-20.30 | Nia - Moving to Heal* in het Engels

****

*Beschrijving van alle modaliteiten
Classic Nia 
is een heerlijke combinatie van dans, gevechtskunsten, en mindfulness. Nia maakt en/of houdt ons lichaam fit(ter), terwijl het op unieke wijze ook de gevoelens en emoties niet ongemoeid laat. Iedere les is een expressie van jouw lichaam, jouw leven, jouw spirit; een feestje!
Nia moedigt je aan om op eigen wijze te bewegen; in jouw eigen tempo, het luisteren naar je lichaam en het vinden van plezier in bewegen. 

Nia nodigt iedereen uit, ongeacht leeftijd en lichaamsvorm, om de beste versie van zichzelf te ontdekken, onderzoeken en te bevrijden.


Nia Moving to Heal
Vrijwel iedereen heeft iets dat mag genezen en beter mag voelen, en deze vorm van bewegen is daar om jou te helpen in dit proces. Of je nu ziek bent, geblesseerd, getraumatiseerd, verdriet wil verwerken, van verslaving wilt herstellen of een ander gezondheidsprobleem hebt. 
De les richt zich op het leren luisteren naar je lichaam; naar wat je voelt, en op bewustwording en het vergroten van dankbaarheid voor je lichaam.

Qigong omvat eenvoudige bewegingen, houdingen, visualisatie en ademhaling om lichaamsenergie te cultiveren en te onderhouden. 
Het is al duizenden jaren oud en evenlang gebruikt als preventief, zelfhelend middel, bedoeld om balans te vinden in ons lichaam en leven. 
Qigong is lichaamsversterkend, en versterkt en versoepelt met name het bindweefsel, waardoor de tijd en zwaartekracht minder vat op ons lichaam krijgt.
Mentale en emotionele helderheid zijn ook duidelijke resultaten van het beoefenen van qigong. 

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties, dan hoor ik ze graag: soultreestudioliempde@gmail.com of bel/whatsapp: 06-10472913

Ik kijk uit naar onze verbinding ❤️

Tot dan(s)! 

Liefs, 
Tamara

 

 

thumbnail