Tamara Koopman - Vlindervrij

BLOG | VOEDING

Ga mee op reis in mijn zoektocht naar het voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit.

Geïnspireerd door de natuur, muziek, gevoelens, emoties, gesprekken, boeken, films en meer zal ik mijn belevingen vertalen in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Meld je aan en laat je inspireren! 

MIJN GEZONDHEID. MIJN VRIJHEID.

MIJN GEZONDHEID. MIJN VRIJHEID.

Mijn gezondheid heeft pas betekenis gekregen, toen er daadwerkelijk iets aan de hand was; toen bleek dat ik een melanoom had. Mijn eerste gedachten na de diagnose waren: 'Ik ga dood.' Dat moment was het moment dat mijn leven radicaal veranderde. Nu, bijna 10 jaar later, zie ik dat moment als mijn geluk.

30/09/2017
NOURISHING NIA NIGHT MENU

NOURISHING NIA NIGHT MENU

Iedere keer als ik met voeding werk, zoals voor de Nourishing Nia Night van a.s. zaterdag, word ik zo enthousiast. Steeds weer besef ik me dan hoe leuk ik dit vind. Heerlijk creëren! 

06/07/2017
ALLE COLUMNS IN EEN E-BOOK

ALLE COLUMNS IN EEN E-BOOK

Vanaf nu te downloaden op mijn website: de verzameling van mijn bijna 50 columns en 25 recepten voor DeMooiBoxtelKrant, geschreven in de afgelopen 3 jaar.

02/07/2017
FANTASTISCHE BOSBESSENBRAMENTAART - RAW VEGAN

FANTASTISCHE BOSBESSENBRAMENTAART - RAW VEGAN

Wat een zomerse temperaturen dit weekend! Te heet om buiten iets te doen, dan maar heerlijk binnen aan het creëren. Maak vandaag nog deze fruitige frisse zomertaart; ideaal als verkoelend tussendoortje of als dessert. Echt smullen zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers vol mooie nutriënten! EnJOY!

30/05/2017