Tamara Koopman - Vlindervrij

NOURISHING NIA NIGHT

Een compilatie van een paar van mijn meest favoriete dansnummers, waar wij zaterdag 8 juli met zo'n 30 vrouwen op hebben gedanst onder de volle maan en sterren en met onze blote voeten in het gras. Het was heerlijk!! Dank jullie wel. 

PLEZIER IN BEWEGEN: WEEK 26, 2017

De laatste lesweek heeft de focus gehad op het hoofdprincipe van Nia: Joy of Movement. Probeer altijd plezier te creëren in je lichaam tijdens het bewegen. Zoek altijd naar jouw manier van bewegen. Vind binnen die bewegingen jouw plezier en jouw vrijheid. EnJOY!

OPEN OM TE ONTVANGEN: WEEK 22, 2017

De focus van deze week is het jezelf openen om te ontvangen. Als vrouw zijn we geneigd om heel veel te geven. Deze week een dans om te (leren) ontvangen; liefde, energie, licht. We kunnen des te meer geven, wanneer het geven en ontvangen in balans is. EnJOY!

CREëER RUIMTE: WEEK 21, 2017

Een prachtige veelgebruikte focus in mijn lessen is Ruimte; ruimte creëren voor jezelf om je heen, ruimte om je heen voelen van je vingertoppen en je heupen tot je hoofd, maar vooral ruimte creëren in jezelf; openen van de borst, buik en onderbuik. EnJOY!