Tamara Koopman - Vlindervrij
OVER MIJ EN VLINDERVRIJ

Als moeder van 3 jonge kinderen én vrijheidsstrijder maak ik logischerwijs behoorlijk wat worstelingen mee in mezelf om vrijheid te ervaren. Niet alleen binnen mijn gezin, maar ook zeker binnen de samenleving.

Vlindervrij; een platform van dans, voeding, kleding en meer, vertelt mijn zoektocht naar het vinden, voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit, vertaalt in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Ga mee op reis en laat je inspireren om jouw vrijheid te vinden, voelen en ervaren!  

LEES JE VRIJ

Ga mee op reis.

Ga mee op reis in mijn zoektocht naar het voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit. Geïnspireerd door de natuur, muziek, gevoelens, emoties, gesprekken, boeken, films en meer zal ik mijn belevingen vertalen in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Meld je aan en laat je inspireren! 

Inspireer me!

* verplicht vullen
Post Image
30/09/2017
Mijn gezondheid. Mijn vrijheid.

Mijn gezondheid heeft pas betekenis gekregen, toen er daadwerkelijk iets aan de hand was; toen bleek dat ik een melanoom had. Mijn eerste gedachten na de diagnose waren: 'Ik ga dood.' Dat moment was het moment dat mijn leven radicaal veranderde. Nu, bijna 10 jaar later, zie ik dat moment als mijn geluk.

Post Image
29/09/2017
Dé handveger en blik 😁

In Boise was het nog 1 dagje goed weer! Dus ik ben nog eens op mijn fietsje naar Flying M Coffeehouse gegaan met weer een kleine blogpost als resultaat; over dat ik binnenkort mag gaan lesgeven. Jippie!! En, last but not least: de handveger en blik! Hier is 'ie dan 😁.

Post Image
25/09/2017
Praktische vrijheid

Nog steeds geen bank om op te crashen en gewoon eens lekker lui te zijn, als dat ooit mogelijk mocht zijn voor mij. Het zit denk ik niet in mijn aard om lui te zijn. Al heb ik per dag een paar uur extra, vul ik die met gemak in. Maar nu even een bepaalde rust; zittend in een hippe coffeeshop schrijf ik deze blog.. 

Post Image
31/08/2017
Van rep en roer naar rust en ruimte

..poehee, nu 2 weken na onze emigratie kan ik pas zeggen dat ik wat aan het bekomen ben van 2 maanden in rep en roer te zijn geweest.