Tamara Koopman - Vlindervrij
OVER MIJ EN VLINDERVRIJ

Als moeder van 3 jonge kinderen én vrijheidsstrijder maak ik logischerwijs behoorlijk wat worstelingen mee in mezelf om vrijheid te ervaren. Niet alleen binnen mijn gezin, maar ook zeker binnen de samenleving.

Vlindervrij; een platform van dans, voeding, kleding en meer, vertelt mijn zoektocht naar het vinden, voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit, vertaalt in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Ga mee op reis en laat je inspireren om jouw vrijheid te vinden, voelen en ervaren!  

LEES JE VRIJ

Ga mee op reis.

Ga mee op reis in mijn zoektocht naar het voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit. Geïnspireerd door de natuur, muziek, gevoelens, emoties, gesprekken, boeken, films en meer zal ik mijn belevingen vertalen in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Meld je aan en laat je inspireren! 

Inspireer me!

* verplicht vullen
Post Image
31/08/2017
Van rep en roer naar rust en ruimte

..poehee, nu 2 weken na onze emigratie kan ik pas zeggen dat ik wat aan het bekomen ben van 2 maanden in rep en roer te zijn geweest. 

Post Image
11/07/2017
Muziek van de laatste dans op de Nourishing Nia Night

Voor de liefhebbers: de muziek van de Nourishing Nia Night staat op mijn website onder Dans. Geniet en Dans! 

Post Image
11/07/2017
Nourishing Nia Night

Wat een prachtige avond hebben we gehad. Het weer was goed. De workshops waren mooi; dank jullie wel, Lotte, Petra, Fanneke, Dhyana en Hester voor jullie energie, tijd en enthousiasme. Het eten was hopelijk lekker en de gezamenlijke dans onder de volle maan was magisch. Alle mooie vrouwen aanwezig: bedankt voor het samen ophangen van de slingers zaterdag. Met een vol hart zal ik vertrekken naar Amerika. <3

Post Image
06/07/2017
Nourishing Nia Night Menu

Iedere keer als ik met voeding werk, zoals voor de Nourishing Nia Night van a.s. zaterdag, word ik zo enthousiast. Steeds weer besef ik me dan hoe leuk ik dit vind. Heerlijk creëren!