Tamara Koopman - Vlindervrij
OVER MIJ EN VLINDERVRIJ

Als moeder van 3 jonge kinderen én vrijheidsstrijder maak ik logischerwijs behoorlijk wat worstelingen mee in mezelf om vrijheid te ervaren. Niet alleen binnen mijn gezin, maar ook zeker binnen de samenleving.

Vlindervrij; een platform van dans, voeding, kleding en meer, vertelt mijn zoektocht naar het vinden, voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit, vertaalt in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Ga mee op reis en laat je inspireren om jouw vrijheid te vinden, voelen en ervaren!  

LEES JE VRIJ

Ga mee op reis.

Ga mee op reis in mijn zoektocht naar het voelen en ervaren van vrijheid van binnenuit. Geïnspireerd door de natuur, muziek, gevoelens, emoties, gesprekken, boeken, films en meer zal ik mijn belevingen vertalen in verhalen, poëzie, dans, recepten, foto's en video's. 

Meld je aan en laat je inspireren! 

Inspireer me!

* verplicht vullen
Post Image
13/04/2018
Al een half jaar in Boise, Idaho!

De tijd vliegt! We zitten alweer een half jaar in Amerika. In Boise, Idaho. Wat kun je veel meemaken in een half jaar tijd en ook weer gewoon raken aan dingen, waarvan ik dat een half jaar geleden niet had kunnen denken. 

 

Post Image
12/11/2017
My next move

Een volgende stap in mijn leven, een stap om stil te staan en mezelf te kunnen onderzoeken en ontwikkelen, en toe te komen aan het kunnen onderzoeken van vrijheid, zoals ik graag wenste.

Post Image
25/10/2017
Crashen, chillen en loungen

Na 7 weken kamperen in ons huis in de VS is het eindelijk zover; we kunnen crashen op de bank, chillen in een luie stoel en loungen op de matrassen. Ook hebben we al meer van de omgeving mogen ontdekken en onszelf pioniers gewaand in het prachtige wilde Idaho.

Post Image
30/09/2017
Mijn gezondheid. Mijn vrijheid.

Mijn gezondheid heeft pas betekenis gekregen, toen er daadwerkelijk iets aan de hand was; toen bleek dat ik een melanoom had. Mijn eerste gedachten na de diagnose waren: 'Ik ga dood.' Dat moment was het moment dat mijn leven radicaal veranderde. Nu, bijna 10 jaar later, zie ik dat moment als mijn geluk.