Tamara Koopman - Vlindervrij
thumbnail

Met groot enthousiasme en geïnspireerd door mijn ervaringen, trainingen en opleidingen in binnen- en buitenland heb ik in september 2019 mijn tuinstudio geopend; SoulTree Studio.

Hier geef ik lessen en workshops om mensen even stil te laten staan en te luisteren naar de eindeloze wijsheid van het lichaam. Via Movement Medicine als Nia®, yoga en qigong, ga ik met jou samen de verbinding zoeken met ons lichaam, hart en spirit.   

Ga snel naar mijn lesrooster of neem contact met me op om een les of workshop te boeken. Je zult eerst gevraagd worden om gratis lid te worden van het online boekingssysteem (Momoyoga) van SoulTree Studio.

Ik kijk er naar uit om met je te bewegen, op muziek en/of in stilte, om te ademen, expressief te zijn, om de wereld te laten verdwijnen, om blokkades op te heffen, gevangen emoties en gedachten vrij te laten, om te leiden met het hart, muren af te breken, om geen of minder verdriet te hebben, de pijn kwijt te raken, om je te laten gaan, om te lachen en lief te hebben. 

💗 Tamara
 
~ Love your body. Love your life. ~
 
 
Nia First Degree Black Belt docente
Nia Moving to Heal docente
Nia FreeDance DJ
Yin & Restorative Yoga docent
Qigong docente en apprentice for life
Ageless Graceducator
Raw Food Teacher
MA Communication & Information Sciences
Studente Chinese Geneeskunde Qing-Bai