Tamara Koopman - Vlindervrij
Qigong omvat bewegingen, houdingen, meditatie, visualisatie en ademhaling om lichaamsenergie te cultiveren en te onderhouden. Het heeft dezelfde sjamanistische oorsprong als Yin Yoga.
Qigong is al duizenden jaren oud en evenlang gebruikt als preventief, zelfhelend middel, bedoeld om balans te vinden in ons lichaam en leven. Qigong is lichaamsversterkend en versterkt met name het bindweefsel, waardoor de tijd en zwaartekracht minder vat op ons lichaam krijgt. Mentale en emotionele helderheid zijn ook resultaten van het beoefenen van qigong. 
Ik train bij een qigongmaster, die tot een 31e generatie behoort van qigong masters. Uitzonderlijk is dat deze qigongmaster een vrouw is, waar kennis veelal van man op man wordt overgedragen. Master Liu heeft als vrouw specifieke qigongvormen voor vrouwen ontwikkeld; https://www.linggui.org.
 
Ik geef Qigong op 
• maandagavond 18.30-19.30 in de Soultree Studio (Nieuwstraat 49, Liempde). Deze les geef ik eens in de twee weken; in de 2e en 4e week van de maand.
• donderdagochtend 10.00-11.00 in de SoulTree Studio (Nieuwstraat 49, Liempde)
 
Ga naar mijn lesrooster om een Qigongles te boeken. Hiervoor zal je eerst gevraagd worden om gratis lid te worden van het online boekingssysteem (Momoyoga) van SoulTree Studio.