Nia™lessen

 • Voel je goed en zie er goed uit!


 • Classic Nia™


  Nia™lessen zijn ontworpen als een heerlijke workout van een uur, die beweging, muziek en magie combineert tot een dans dat de individuele en de groepspirit bevordert.
  De choreografie is gebaseerd op ‘The Body's Way’ door mij als Nia™instructrice uitgedrukt als ‘mijn lichaamseigen wijze van bewegen’. Mijn uitdrukking van de dans wordt gecombineerd met een heldere begeleiding om jou, de student, aan te moedigen om jouw eigen lichaam te bewegen op ‘JOUW lichaamseigen wijze’.

  Ervaar Nia™ zelf en profiteer van de vele gezondheidsvoordelen: Trakteer je lichaam, geest, emoties en levenskracht/spirit op een dosis Nia™ op een regelmatige basis en integreer Nia™'s principes in je leven.

  In iedere Nia™les heb je de vrijheid om jouw unieke ‘wijze’ door te laten schijnen. Echter, net als waar yin is, is ook yang, en zo ook waar vrijheid is, is structuur. De balans, die gegeven wordt door de structuur in een Nia™les, laat zich op vele wijzen zien, zoals het format van een Nia™les.

  Iedere Nia™les volgt het volgende format van 7 cycli:
  1. Het vaststellen van de focus
  2. Het instappen
  3. Het opwarmen
  4. Het echte bewegen
  5. Het afkoelen
  6. Het vloerspel
  7. Het uitstappen

  Nia™ heeft 3 niveaus van intensiteit; niveau 1, 2 en 3. Niveau 1 is waar jij, de student, kiest om met een lage intensiteit te bewegen. Niveau 2 vertegenwoordigt de gelegenheid om te bewegen met middelmatige intensiteit en niveau 3 is bewegen met hoge intensiteit. Op welk niveau jij beweegt is aan jou, de student, zodat je je aanpast aan het niveau dat het best past bij jou op het huidige moment. Deze niveaus staan iedereen toe, onafhankelijk van de individuele gezondheid of fitheid, om op een veilige manier deel te nemen en te genieten van de Nia™ervaring.

  Iedere Nia™les geeft de student de mogelijkheid om door alle niveaus van intensiteit te kunnen bewegen. De traditionele leservaring, die geschikt is voor iedereen, is genaamd Classic Nia™. Ik bied ook een variatie op de classic Nia™les aan: Gentle Nia™.

  Kijk op de kalender voor de data, locaties en tijden van mijn Nia™lessen.
  Ga voor overige lessen in Nederland of België naar de internationale Nia™website en zoek op land, stad of instructeur.

  Probeer Nia™! Je lichaam zal je dankbaar zijn!

  Geniet van een GRATIS proefles door het invullen van het contactformulier.

 • Gentle Nia™


  Gentle Nia™ omvat alle aspecten van Classic Nia™ ; dans, krijgskunst en helende kunst. Gentle Nia™ is een heerlijke goede workout en beweegt het hele lichaam (en nog veel meer!). Het verschil is dat in een Gentle Nia™les meer tijd wordt besteed op een minder intens niveau; veelal niveau 1, van bewegen.

  Maar alle Nia™lessen, zowel Classic Nia™ als Gentle Nia™, zijn aanpasbaar voor ieder niveau. Het is dan ook geschikt voor iedereen (7-77 jaar) en voor lichaam. Iedere Nia™les zorgt voor beweging van het lichaam op een grote diversiteit aan heerlijke en inspirerende muziek. Iedere les is weer een feestje!

  Jij bepaalt zelf hoe jouw les en jouw ervaring is; het is mogelijk om erg intensief of om heel ontspannen te bewegen. Het belangrijkst is dat je zorgt dat je PLEZIER in het bewegen hebt en houdt!

  Kijk op de kalender voor de data, locaties en tijden van mijn Nia™lessen.
  Ga voor overige lessen in Nederland of België naar de internationale Nia™website en zoek op land, stad of instructeur.

  Probeer Nia™! Je lichaam zal je dankbaar zijn!

  Geniet van een GRATIS proefles door het invullen van het contactformulier.