Over Mij

 • Mijn Visie


  Ik geloof dat de mate van onze Energie, onze Gezondheid en ons Plezier, die we iedere dag ervaren, het resultaat is van onze gedachten, wat en hoe we eten en in welke mate we verbonden zijn met onszelf, onze omgeving en anderen.

  Mijn wens is om JOU te helpen meer ENERGIE te verkrijgen, een betere GEZONDHEID en meer PLEZIER in het alledaagse leven door:

     Nia™lessen ; een bewegingservaring vol plezier en expressie; een ervaring gebaseerd op de gewaarwording van je lichaam, dat haar fundamenten haalt uit krijgskunsten, danskunsten en helende kunsten. Nia™ haalt het beste van iedereen naar boven, ongeacht je bouw, je gewicht of je maten. Dat doet Nia™ door het lichaam, de geest, de emoties en de spirit/levenskracht te verbinden met elkaar. Nia™ zal je helpen om je lichaam te (her)ontdekken en daarmee ook je lichaam's eigen wijze van bewegen en zijn. Houd van je lichaam; houd van je leven!

     Voedingslessen ; Een leuke en informatieve ervaring over voeding, dat je lichaam en geest voedt, met heerlijke proeverijen en recepten, die jou een natuurlijke energiestoot geven, een prachtig gezond lichaam en voorkomen en een plezier in eten en leven, dat je nog niet eerder kende!

  In de toekomst zal ik ook andere lessen en workshops aanbieden, die ook op hun eigen wijze een positieve bijdrage leveren aan jouw Energie, Gezondheid en Plezier van alledag.

  Mijn lessen en workshops zullen je helpen om die energieke, gezonde en stralende persoon te worden die JE natuurlijk BENT!!

  Kijk snel op de kalender waar en wanneer mijn lessen gegeven worden.

  BEWEEG jezelf om mee te doen, ervaar de stijgende ENERGIE en POSITIVITEIT en ervaar het LEVEN op zijn best!!!

 • Mijn Drijfveer


  Voordat ik een korte biografie weergeef, wil ik mijn drijfveer kenbaar maken; waarom ik doe wat ik doe:

  Alleen de gedachte al om lessen en workshops te geven op het gebied van beweging en voeding maakt het volgende bij me los:

  WOOOOOEEEEEHOOOEEE!!!!!!!


  Overal kriebels... van plezier!! Mijn lichaam lijkt gewoon niet groot genoeg voor de energie, die ik voel, wanneer ik dans of met voeding bezig ben; wanneer ik bezig ben met mijn visie.

  Ik wil dit zooo graag DOEN; ik wil dit zoooo graag DELEN met jou! IEDERE DAG! ☺

  ...en het is onvermijdelijk dat je (al is het maar) een deel van mijn PLEZIER zult voelen en delen... of zelfs een HELEBOEL!!!

  Je hoeft alleen maar naar één (of meer) van mijn lessen of workshops te komen of op andere mogelijke manieren contact te maken!

  Denk niet langer na en laat ons een feestje bouwen voor ons lichaam, onze geest, onze emoties en onze essentie! Opnieuw en opnieuw en opnieuw en opnieuw! Voel je het PLEZIER al?! ☺

  Wees alsjeblieft niet overweldigd door mijn enthousiasme! Ik wil alleen dat je weet en dat je merkt hoeveel ENERGIE en GEZONDHEID en PLEZIER je kunt en zult ervaren, wanneer je (met mij) door het leven danst! ☺

  Deze les zal anders zijn dan welke les of workshop je ook hebt ervaren!
  Om precies te zijn: IEDERE les of workshop zal anders zijn! Ik leer continu over mijn lichaam en over mijn 'zijn/essentie' door Nia en door mijn omgeving en mensen om me heen.

  Het geweldige aan de lessen en workshops is; er zijn GEEN VOORWAARDEN!!
  Deze lessen zijn voor IEDER LICHAAM - iedere leeftijd (7 - 77 jaar) - ieder niveau.
  Ja, je leest het goed! Ook voor JOU dus! ☺

  Ik hoop dat ik je overtuigd heb om een les of workshop van me te proberen binnenkort! :)

  Vul mijn contactformulier in voor een gratis Nia™proefles!

  Ik kan niet wachten om het samen met jou te delen en te ervaren!!!

  Tot dan(s)!
  Tamara

 • Korte Biografie


  Tijdens mijn eerste en allesveranderende Niales in maart 2008 van Carlos AyaRosas in Portland (OR, VS) besefte ik hoeveel vrijheid, creativiteit en levensverbeterende eigenschappen beweging kan omvatten en me kan geven. Door de bewegingen van Nia voelde ik me weer als een klein kind zo vrij, genietend van ieder moment en misschien wel het meest belangrijk van alles: ik voelde alsof ALLES MOGELIJK was. Het was een magisch moment en een magische les! Ik heb toen besloten om dat gevoel nooit meer los te laten.

  Terwijl ik in Amerika woonde, heb ik de Nia White, Green en Blue Belt Intensive trainingen doorlopen en heb ik gewerkt voor Nia International Headquarters als persoonlijk assistent van Debbie Rosas en Carlos AyaRosas, de oprichters van Nia.
  Daarnaast verbreedde ik mijn kennis op het gebied van holistische gezondheid door het volgen van studies en gaf ik Niales, totdat ik 8 maanden zwanger was van mijn zoon.

  Met onze pasgeborene vertrokken mijn man en ik naar Frankrijk; naar de omgeving van Grenoble. Ook hier heb ik Niales gegeven, totdat ik beviel van mijn dochter.
  Dankzij de grote passie voor eten van de Fransen heb ik mijn passie voor voeding in relatie tot gezondheid tot een nieuwe hoogte gebracht, dat resulteerde in een extra boekenkast voor een overvloed aan gezondheids-, voedings- en kookboeken, mijn blog: De Groene Bistro en een certificering als Raw Food Teacher via Karen Knowler's Raw Food Teacher Training Intensive.

  In januari 2014 zijn we na 6 jaar terug verhuisd naar Nederland (Liempde, Noord-Brabant), waar ik van maart tot en met juni Nialessen ben gaan geven in Liempde en in Budel.
  In augustus 2014 ben ik bevallen van ons derde kind en heb ik met mijn man een eigen studio aan huis opgezet, genaamd Inside Out, waar ik vanaf november 2014 het merendeel van mijn Nialessen ben gaan geven. Inmiddels zijn mijn groepen zo gegroeid dat ik naar grotere zalen ben uitgeweken :) Ga naar Nia™lessen of naar de kalender voor de dagen en lestijden van mijn Nialessen, zowel in Liempde als in Budel.

  Ik hoop veel speelse, energieke en magische momenten te beleven met iedereen die op mijn pad komt.